Erdogan: Digli smo glas u prošlosti protiv zvjerstava u Bosni, sad smo protiv Izraela

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Samo se ti oglašava ni tetreb ne radi ništa drugo. Nego sirijcima, iračanima i libijcima vrati pare od nafte koju si sa islamističkom bandom opljačkao! Na krvi i razdoru navodne braće si šićario vođen američkim interesima i sada kao morališeš ;)

licemjer

pomozi nam ti danas, povedi zutoga i njegovu svitu trajno u tursku i ne javljajte se vise

moke

Ovaj staje pred palestinski narod ko Bakir pred Bosnjake. Neka te Erdogane, ko vas Turke ne zna skupo bi vas platio..

Vidi ovoga

Ne s...i I ti imas masne ekonomske kontakte sa cionistima. Prekini ih.Ne dopusti da njihovi avioni slijecu na turske aerodrome . Ili je to ipak malo preskupo ?

Yyy

TI DIGAO GLAS PROTIV ZVJERSTAVA U BIH, A MI GRAĐANI NAJ....LI... ZASTO NE KAZES RUSIJI DA UMIRI DODIKA I ZAUSTAVI NJEGOVE PRIJETNJE I I POCNEMO ZIVJETI OVDJE U BIH KAO LJUDI A NE KAO PSI.

miki

On da kaže rusiji?! Pa putin ga drži kao kuče na uzici, da nije uzice odavno bi bio mrtav roćko ;)

miki

Plus vi niste vi građani, vi ste raja ;)

Elenorin

Neko je rekao dole, samo ti nosi kuci bakira i njegove ljigavce kuci, pa cemo ti biti duboko zahvalni. I da se vise nikad ne javljate i na oci nam izlazite. Suvise ste ljigavi i nepodnosljivi.

Drinco

Digo je glas nije sala, a izraelci avione .

Gost

E jeste se nasao ko ce dizati glas protiv zvjerstva! Osmanlija, potomak onih istih koji su pocinili zvjerstvo u Bosni.

Gost

Reagira zato što stradavaju muslimani.

Džasmin

Znamo mi koliko ti je bilo stalo za BiH u vrijeme rata jedino što si digao je glasan prdež posle obilnog ručka i slatka a tako sad i dižeš glas(prdež) za Palestinu

W

Sta cemo sa vasim zvjerstvom 500 godina na balkanu, genocidom nad armencima i pravljenju dzamije od aja sofije u 21. vijeku, je li to zvjerstvo, o sejtanski sultanu???

/ Najnovije