Emmanuel Macron: "Ne isključujemo slanje vojske u Ukrajinu. Rusija ne smije dobiti rat"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

***

Nka

I Napleon je tako govorio pa mu vojska vratila u opancima sa 600 hiljada vojnika manje

Fuj

Ako mislite ici na Zapad i bjezati iz Bosne jer vam na nerve idu Bakiri, Rame, Dine, Miloradi i Covici isl. Dobro se zapitajte gdje ste se uputili jer i te zemlje imaju svoje deegeeeneeerikeeee kao sto su ovi WEF bolidi

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa Žuči

Jedna od nus pojava kod ove žrtve pedofilije!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Namćor

Halo Napoleon, ukrotitelj penzionerki, prošetaj malo mostom Aleksandra III na Seni da se prisjetiš kako je završilo prošli put.

Bjezi se, lazove, obmanjivacu i derapashu!

Prvo, ti neces poslat ni jednog vojnika gore jer bi te javnost u FR razapaela. Drugo, znas vrlo dobro da je Rusija dobila taj rat onog dana kad je i zapoceo i opet obmanjujes. I trece, jesi upitao brojne poduzetnike iz FR koliko su izgubili sa tim sto si ih natjerao da slijede americke sankcije? Jedini razlog zasto si ti ponovo izabran je taj sto se francuski narod boji Marine Le Pen.

/ Najnovije