Emmanuel Macron iznio prijedlog za zemlje koje nisu članice EU

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Može proći dosta godina i decenija ,kaže.Ne može druže Macron, neće niko čekati decenije.Samo ćete se vi fatati ta glavu ali će biti kasno.Taj prostor poklopit će neko drugi a vi kenjajte i dalje ,da pokrijete fašizam .

Dobrinjac

Ovaj ubija snove kome stigne.. neda nikom nista.

Opet podvala tipa Mini Shengen

Mini shengen je smrtni zagrljaj Srbije za CG i BiH. To je ozbiljno i dugotrajno odmicanje od integracije u EU. Ako iz mSh istupe Albanija (i Kosovo), Sjeverna Makedonija, ili ih prime u EU, onda ostaje velikačka Srbija, jer BiH i CG nemaju kapacitet otrgnuti se smrtnog zagrljaja. Oni su kroz kraljevstvo SHS??? (kralj Karadjordjević) gradili YU koje nema. Ako mora, onda pristati samo na odredjeni rok ne duzi od 5 godina. I tako opet. Ali tek poslije razgraničenja sa Srbijom, ustavnih promjena u BiH, te ukidanja paralelnih veza entiteta rs sa Srbijom. Nesmijemo dopustiti da nas dave sa dvije ruke.

Ss

Bez baljanih procedura ste u EU primili Madjarsku, Bugatsku, Rumuniju, pola Kipra, Hrvatsku,… Dosta suplje! Sve zainteresovane drzave primiti i onda pokrenuti projekte za prilagodjavanje. Ko nece to prihvatiti skinuti sa fondova solidarnosti i zaprijetiti izbacivanjem.

N

Što je trebalo biti u EU to je i sada u EU, ostala plemena trebaju dobro razmisliti zbog čega Nele uči još decenija a a ako Bog da i više, ne kaže se bez veze nije žvaka za seljaka , u ovome slučaju plemenima koji kradu slobodu biranja onima koji se već nalaze u EU već odavno, a ovi što se smatraju civilizacijom i što kradu demokraciju još mnogo godina želim da ostanu u svojim pećinama i da im Hrvatska uvede vize ne samo za ulazak u Hrvatsku nego i za pogled u Hrvatsku,

.

Koje su to zemlje, Emanuele? Zemlje u kojima etablirani fašisti bukvalno za svake izbore za dlaku odnesu pobjedu? Zemlje u kojima za svake izbore ljudi prisilno glasaju za predsjednika kojeg mrze iz dna duše i koji NEMA podršku naroda - samo da to spriječe? Takve zemlje? Francuska, Emanuel?

Makro N

Najlakši način je da Francuska istupi iz EU a da ostale zemlje kandidati pristupe istoj. Nisu Evropa 10-tak najbogatijih zemalja nego i sve Evropske zemlje koje teže cilju nekakve Unije,zajedničkog tržišta i ekonomije i slobode. Ni kada se tek stvarala nisu traženi nikakvi uslovi kao što to radite sada.

Ljiljan

Što je trebalo biti u EU to je i sada u EU, ostala plemena trebaju dobro razmisliti zbog čega Nele uči još decenija a a ako Bog da i više, ne kaže se bez veze nije žvaka za seljaka , u ovome slučaju plemenima koji kradu slobodu biranja onima koji se već nalaze u EU već odavno, a ovi što se smatraju civilizacijom i što kradu demokraciju još mnogo godina želim da ostanu u svojim pećinama i da im Hrvatska uvede vize ne samo za ulazak u Hrvatsku nego i za pogled u Hrvatsku, ka N MALA POSRANA FAŠISTIČKA KRVAČKA JE NAJBIJEDNIJA ČLANICA EU JOŠ UVIJEK PREŽIVLJAVA ZAHVALJUJUĆI PLJAČKANJU BIH,BOSANSKI KONVOJA,BOSANSKIH IZBJEGLICA,BUŠKOG JEZERA I ŠTA VIŠE NE!! JA MALU POSRANU ZAOBILAZIM U ŠIROKOM KRUGU I NE TROŠIM NI JEDNU MARKICU I KAD BIH MORAO!!!

/ Najnovije