Emmanuel Macron: Ako smo saveznik SAD, ne znači da nemamo pravo razmišljati svojom glavom

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

@ NM Tako je !!!

Amer

Naravno da nemate pravo. U savezu sa nama ste duzni da postujete nas stav, nase odluke i nasu amnestiju i imunitet od svih vasih zakona. Imate pravo glasa al ne i odluke. Vase je da budete odani, poslusni i radite sto se kaze pa cak i kad je to protiv vasih interesa i volje. USA je zemlja kojom upravljaju elite i bogati preko korporacija i vi ste filijala toj korporaciji. Kakve zemlje, nacije, prava, misljenja. Obicni ste nasi robovi. I tu se prica zavrsava. Necete tako, ok.. onda ste nas neprijatelj. Jasno?

komentar

Polako Maki, samo ce ti se kasti ;)

Sorry

Nazalost evropa trenutno nema politicara od formata.Amerikanci tretiraju evropu kao vazalni kontinent za svoje interese.

Da, moramo razmisljati BANKARSKOM glavom!

Ipak smo mi financijasi, porijeklom iz Rotschilda....

Otkad sam sa sobom razgovaras? Ima za to lijek....

@ NM Tako je !!! ka Istina

HAHA, cuj Trump doprinosi eskalaciji :)

Za vrijeme Trumpa amerikenjci nisu poceli ni jedan novi rat....

/ Najnovije