Dramatično Putinovo noćno obraćanje kojeg se svijet pribojavao: 'Sad ćemo ovako'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Bosanac

Ovi Senilni starci celavi putin zidov netanjahu isteklo im vrijeme pa sad unistavaju sve pocrkajte Senilni starci

Adi

Udri care neka ti je Bogom prosto. ka Srb IN Udarit ce nato po vama suge *****cke, sve vas je trebalo pobiti

BRKICA

PA UPOTREBI GA JEDNOM PSETO RUSKO I TI CES CRKNUT OD NJEGA

***

***

RUSIJA JE

Druga sila... Rusi su tu negdje, odmah iza Ukrajine.

Ajd sad CIK! zapadnjaci, da vas vidim!

Taurus = Berlin kaput. Storm shadow = Londra kaput. Exocet = Pariz kaput. Ajmo, sta cekate, nije valjda da ste ucvikali od bespomocnog, celavog starca? :)) :))) I ovo za gradove samo pod uvjetom da ne izvedete dovoljno velik napad da vam Rusi upute Sarmate, onda je jedan pogodak bilo gdje na teritoriju Engleske dovoljan za SVE gradove u istoj; Bujrum, sto bi muslici rekli. :)) Jedva cekam da vidim kako svi skupa na kugli nestajemo u oblaku radioaktivne prasine, za bolje i nismo.

Jaja

Ma neka, pa dosta je pandemija, kriza, ratova po citavom svijetu koje pravi zapad, neka malo ravnoteze.

Prdoje

Taurus = Berlin kaput. Storm shadow = Londra kaput. Exocet = Pariz kaput. Ajmo, sta cekate, nije valjda da ste ucvikali od bespomocnog, celavog starca? :)) :))) I ovo za gradove samo pod uvjetom da ne izvedete dovoljno velik napad da vam Rusi upute Sarmate, onda je jedan pogodak bilo gdje na teritoriju Engleske dovoljan za SVE gradove u istoj; Bujrum, sto bi muslici rekli. :)) Jedva cekam da vidim kako svi skupa na kugli nestajemo u oblaku radioaktivne prasine, za bolje i nismo. ka Ajd sad CIK! zapadnjaci, da vas vidim! E moje djete... Putko neće stići ni dugme pritisnuti... Pa tri godine ne može ništa Ukrajini... Čuj budale, mala rusija koja kupuje oružje od Irana i Sjeverne koreje da nešto napravi Zapadu!? E moja curice, igraj se sa Barbikama... Pusti se ti muških razgovora.

Zapadnjaci

Taurus = Berlin kaput. Storm shadow = Londra kaput. Exocet = Pariz kaput. Ajmo, sta cekate, nije valjda da ste ucvikali od bespomocnog, celavog starca? :)) :))) I ovo za gradove samo pod uvjetom da ne izvedete dovoljno velik napad da vam Rusi upute Sarmate, onda je jedan pogodak bilo gdje na teritoriju Engleske dovoljan za SVE gradove u istoj; Bujrum, sto bi muslici rekli. :)) Jedva cekam da vidim kako svi skupa na kugli nestajemo u oblaku radioaktivne prasine, za bolje i nismo. ka Ajd sad CIK! zapadnjaci, da vas vidim! _ Da nas TI vidiš? Šugavi izmet iz podstanarske sobe u pripi zdini pored pi čkov ca, nezaposleni smećo? Da nas TI vidiš, a? .........cccc dokle samo bolest može uznapredovati, strahota jedna....

Ma stipu Putka

Ustajo sinoć kasno da promijeni kateter napunio mu se .....

Bosanac

***

Srb IN

***

IKS

***

/ Najnovije