Dramatični prizori iz švedskih gradova, razlog je spaljivanje Kur'ana

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Goxy

Sami su krivi kad dozvoljavaju dolazak divljih muslimanskih hordi u evropu...

Istina na istinu

Križarski pohodi na ISLAM nikad nisu prestali. Ovo je čisti dokaz. Čak su ovaj najnoviji križarski pohod angažovane političke strukture više zapadnih zemalja, dok u pozadini svega stoji VATIKAN.

Pipi

Sami su krivi kad dozvoljavaju dolazak divljih muslimanskih hordi u evropu... ka Goxy nadji mi jedan primjer gdije su ti divljaci spalili Bibliju, zna se ko su divljaci a i ti pripadas njima debilu retardni

MRKI

Glupost, sta im je policija kriva. Trebali su otici na skup, i fino zapaliti okupljne i naravno organizatore spaljivanja .

Roki

Roknut lika i rijesit problem. Svaki put kad se neko odluci na taj potez, roknut ga. Cuj ti stoke, u vrijeme Ramazana ciljano provocira vjernike. Sta je to nego vjerska netrpeljivost i mrznja. Zasto taj lik nije u zatvoru? Da zapali LGBT zastavu, dobio bi degenek i 10god zatvora. Svedska pokazuje pravo lice.

Citatelj

Za ovo su svedjabi krivi Dođe im terorista danac i uzazove nemire, koje u danskoj ne smije Isti ko kod nas kad dođu teroristi pravoslavci i katolici iz susjednih zemalja da unose nemire

Poruka zlikovcima

Kur'an se nemoze spalti,on zivi u tijelima i dusama vjernika. Milioni ljudi su Hafizi,znaju Kur'an napamet to je znak da je neunistiv. Ako je fasistima jedini problem Kur'an onda su oni zalutali na ovom svijetu. Fasisti nemogu da podnesu istinu. Nijedna sveta knjiga netreba nikome da smeta,nek vjeruje ko u sta hoce.

Svedjani

Sami ste krivi, primite ih sa punim srcem, neka budala spali neku knjigu, a oni (muslimani od kojih je velika vecina iz bosne) vam za uzvrat spale i uniste grad, a posle vi placate saniranje i jos njima dajete novcanu pomoc... Muslimani iz Bosne su zlo!

lol

Spaljivanje bilo kakve knjige ne smije biti povod za ovakvo nasillje. Protjerati odakle su došli, pa nek tamo pale..

@ Pipi

U pravu si, muslimani ne pale knjige, oni ubijaku 14000 civila na Garavicama kod Bihaca, ubijaju 7000 civila kod Broda, ubijaju 1000 civila u Prebilovcima, masakriraju bebe, decu , dave, kolju, bacaju u vatru zive ljude....pa bolje da ste 100.000 biblija spalili nego ovo sto ste uradili takvi kao ti....***

Porfiricus Geneticus

>>Sami ste krivi, primite ih sa punim srcem, neka budala spali neku knjigu, a oni (muslimani od kojih je velika vecina iz bosne) vam za uzvrat spale i uniste grad, a posle vi placate saniranje i jos njima dajete novcanu pomoc... Muslimani iz Bosne su zlo! ka Svedjani<< Ti si zaista zatucani nacionalistički isprdak, fuuj ko sve živi, ko se sve kreće na dvije noge, a stoka u glavi.

Šved

U šveckoj nmiri zdrao

Jozo

Islam gdje došoo donio je Mač i vatru

Lik

Islam gdje došoo donio je Mač i vatru ka Jozo —— nista vise nego pravoslavlje, sto je historijski podatak.

Zozara

Dođi u Bosnu pa to uradi da te sahranimo odmah..

/ Najnovije