Drama u Virginiji: Tuča, više pucnjava, ima stradalih, policajca udarilo vozilo...

1
Radiosarajevo.ba
Drama u Virginiji: Tuča, više pucnjava, ima stradalih, policajca udarilo vozilo...
PrtScr / Ilustracija

Čini se da je pucnjava u Virginia Beachu, u američkoj državi Virginia, u petak navečer rezultat tuče između grupe ljudi, objavila je policija u saopćenju za javnost.

Još se jedan slučaj u kojem je žena umrla još istražuje, ali policija kaže da ne vjeruje da je to povezano s prvom pucnjavom - ili dodatnim slučajem u kojem je policajac pucao u muškarca koji je poslije preminuo.

Prvi poziv stigao je nakon što se grupa ljudi posvađala, priopćila je policijska uprava Virginia Beach (VBPD):

"U određenom trenutku tokom fizičke prepirke nekoliko je osoba izvadilo vatreno oružje i počeli su pucati jedni na druge, što je rezultiralo ranjavanjem brojnih ljudi", navodi se u priopćenju.

Dok su policajci reagirali na ovaj incident, policija je čula još pucnjeva u blizini i pronašla upucanu ženu koja je umrla na mjestu događaja, rekla je policija.

U blizini je uniformirani službenik VBPD-a "naišao na naoružanog građanina što je rezultiralo još jednom pucnjavom", navodi se u priopćenju za javnost. Od ozljeda na mjestu događaja preminuo je odrasli muškarac.

Nakon drame, tragični bilans je dvoje umrlih i osmoro ranjenih. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije