Drama u Izraelu: Urušio se dio sinagoge, ima mrtvih i povrijeđenih

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Palestina

Vraca dragi Allah

Karma

Karma

Pravda

Polako doći će sve na svoje!

JA1

Vraca dragi Allah ka Palestina vratio im arhitekta

Nn

MasAllah,masAllah

Hari

Bozija kazna za nevjernike zidovi su najvisa nevjera i zabluda na kugli zemaljskoj poganluk pa ih bog kaznjava jer lazu sami sebe

Džasmin

Baš lijepe izjave vas genocidaša svaka čast.Kao da su krivi obični ljudi mislite da im je stalo do rata

Licemjerstvo

Čuj, čuj, bosanskih talibana! Kad Arapi stradaju, kuknjava do neba! A kad Jevrejski narod strada, onda pozdravljaju, i prizivaju svog boga Alaha!Već oprobana praksa iz prošlog rata. Kad su pucali iz Sarajeva ,ninda je to junaštvo, a kad dobiju po nosu, onda kuknjava i prizivanje stranaca da im pomognu! Bijednici bez obraza i morala!

@Hari

Zaboravio si smradove od srba, idu sa njima u istu kantu.

Maktub

Auuuu, stanovnika septicke jame, kako se pale. Sram da vas bude. Ljudsko bice je ljudsko bice. Niko nevin ne treba da pati i bude ubijen. Sta cete vi smradovi glupi dobiti zbog necije nepotrebne smrti? Bog vidi vasu mrznju i radost. A On to ne voli i pamti. Pa razmislite.

Nije ovo ništa šta će još biti ..ž

.

Bosnian muslim

Mašala

/ Najnovije