Donald Trump povodom godišnjice rata u Ukrajini: "Treći svjetski rat nikada nije bio ovako blizu"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Dugo nije bilo balkanskog heroja.

Miki

***

Role

@Miki To je otrcana fraza štovatelja desničara i populizma, štovatelja Putlera, Orbana i sličnih utvara. Uglavnom su to ljudi nižiš slojeva, slabo obrazovani, skloni vjerovanju u teorije zavjere, ravnu zemlju i slične gluiposti. Trump je gotovo počeo rat sa Iranom ubivši njihovog generala koji je bio strah i trepet ta ISIL u Siriji, nije riješio niti jedan problem, pravio cirkus sa S. Korejskim diktatorom tobože praveći dogovor od kojeg na kraju nije bilo ništa, ispala je obična reality sapunica. Danas odavno znamo da je Trump na vlast došao zahvaljujući Putinu i miješanju Rusa u izbore pa tako ne čude ovakve stupidne ideje od njega i onih koji ga podržavaju. Da ne govorimo o nejgovim rasistički stavovima, white power vjerovanju i sličnim bajkama za djecu. Trump je u stvari ogledalo Putina.

Miki

***

Pampers

Biden je prozivio svojih 81 godinu,a sada dementan potpiduje sto god mu daju da potpise,pa zalosno je da cijela evropa slijedi te manijake koji na ratu zaradjuju.

/ Najnovije