Donald Trump održao skup u New Yorku: Mnogi ga porede sa nacističkim iz 1939. godine

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Trump

***

Panzer

Koji pritisak mainstream medija,da ocrni,popljuvaju i eliminišu Trampa

jel i zemlja ravna?

Koji pritisak mainstream medija,da ocrni,popljuvaju i eliminišu Trampa ka Panzer Ti stvarno vjerujes u to? Ti mediji su olicenje neovisnosti, pravednosti i istine. Sumnjati u to je teorija zavjere i sav drugaciji narativ predstavlja dezinformacije. Bespogovorno im vjerujem kao i u Koroni. Podhitno uvesti ministarstvo istine i zabraniti drugacije misljenje koje samo zavarava istinu. Jos samo treba reci da su mainstream mediji pod kontrolom cionista, Sorosa, Gejca, Secerbijega, Fajcera i drugih tajkuna....bla bla bla...

Bili

Bolesno koliko su mainstream i njihovi podrepci mali kao ovaj medij u sluzbi tupoglave Kamale. Bas prejadno. Sto ne pisete malo o dedi ministrice inostranih poslova Njemacke kao i o familiji Ursule, koje vide Eu a potoci pravih nacista, odlikovanih od Hitlera, jok oni su su super , demokrate, a Tramp je zlo. Vi sa mainstreamom gurate povratak nacizma. Mozda su i vasi preci bili sa ovim djedovima EU prvih dama.

Aha, vidis ti to!

Nista... odoh ja sada za Kemicu glasovat. :)) :)))

Gost

Jadan je taj narod koji takvu budalu bira za predsjednika.

Trump

***

Problem u SAD je mnogo dublji nego Tramp/Kamala

SAD nisu "porazile" fašizam u Drugom svjetskom ratu. SAD su reorganizirale i apsorbirale fašizam kako bi bio podređen američkom imperijalizmu, malo sofisticiraniji fašizam prefarban u neo-liberalni furnir. Fašisti su nastavili činiti bezbroj genocida od završetka 2 svjetskog rata. Američko-NATO-cionističko carstvo je 4 Rajh

Ovo mu sve ide u prilog ..

Kad se sjetim parole: što je više kleveta i laži Tito nam je sve draži …kako stvari stoje a čak i CNN nagovijestio, pomesti će Tramp Kamilu rekordno ….. a onda tek počinje tragična drama u SAD.

/ Najnovije