Doktor za neplodnost vlastitom spermom oplodio pacijentice i napravio 21 dijete

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Vidite li sta znaci.biti "potentan" . I u zatvoru ce ga prebacivati s lijeve na desnu stranu pravi idiot to mu je kompliment.

Bergkamp

Da li im je i ruke naplacivao :)

Uzas lol

Coek fertilan, ocito.

1211

Je3em ma7er debilima koji su ovo objavili, Povrijedili su desetine porodica bez ikakve potrebe. neke stvari je bolje ne čačkati.

manijak

pa vi zene idite kod muskih ginekologa. Vjekovima zenama je bilo zabranjeno skolovanje a medicina pogotovo, upravo iz ovih rszloga, da bi manijaci mogli da siluju sa fiplom i titulom. Ovaj svijet ce biti bolji kada muska djeca prestanu da se radjaju ili drasticno smanji natalitet istih.

Jao što sere!

>>pa vi zene idite kod muskih ginekologa. Vjekovima zenama je bilo zabranjeno skolovanje a medicina pogotovo, upravo iz ovih rszloga, da bi manijaci mogli da siluju sa fiplom i titulom. Ovaj svijet ce biti bolji kada muska djeca prestanu da se radjaju ili drasticno smanji natalitet istih. ka manijak<<

ISTINA

Je3em ma7er debilima koji su ovo objavili, Povrijedili su desetine porodica bez ikakve potrebe. neke stvari je bolje ne čačkati. ka 1211 Potpuno si upravu!! Nije prijatno ovo ni onim koji nisu imali potrebu za takvim načinom dolaska bebe u porodicu a tek kako je sad njima kad ovo čitaju i kakav crv sumnje im se javlja..., nije korektno prema njima ovakve gluposti pisati pogotovo nakon smrti dr.

haso

hahahaha.ovaj.stalno drko na zenama

Jel tarabio il je samo nako?

.

/ Najnovije