Doktor alarmirao javnost: Strahuje da je najsmrtonosniji virus na svijetu došao u Europu?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Širenje STRAHA, pred napad Izraela na Iran / naftu

“Crnog Zlata” zvanog nafta, će uskoro biti u vrlo malim količinama, pa da se narod prepadne virusom, zatvori u kuće - da niko ne vozi auto, niti leti avionom ili se vozi autobusom. Plan DA SE RACIONALIZUJE POTROŠNJA goriva. Zbog ovoga je pušten COVID-19, da obore cijenu nafte i unište naftnu ekonomiju Arapa, Rusa, Iranaca i Kine. Nije prošlo tada a slabo će i sada. Ovo je i Tramp pokušao kad je cijena nafte nakratko pala ispod $0 po barelu, ko se sjeća 2021.

Narednih 15 dana je kljucno !!

Nego Dje nam je Pape Mehlem oDje na komentarima...jeli bubnuo 148i booster 🤔🤔

Zastrasivanje sirokih narodnih masa.

Lansirano, zna se, opet sa zapada. Nesto kuhaju, sad sta, vidjet cemo ubrzo... Ljudima se skrece fokus paznje na druge stvari, a sta bolje od plasenja zdravljem?

OPA!

Eiisss sad kad oni opomenjivači u vrijeme COVID-a počnu opet da djeluju i šire smrad iz svojih usranih gaća i usta, a bogami i istih takvih mozgova. Potrebno im je to, nije ništa bilo odavno, a i nama, da ih ne zaboravimo.***. Plus svi oni što poletiše u Srbiju po vakcine ihaaaaajjjjj ......

fuuuj

teorije zavjere su jos 2020te u plandemiji govorile da ce se izvrsiti vakcinacija civilizacije i po knjizi oca borisa dzonsona nekad 2025-26 izbiti marburg virus. cisto da vas upoznam sa misijom groznicoom. ta grozinca je vec bila u bivsoj jugoslaviji 1988 ili 1989 godine. tako da to neko plasenje je apsolutno neopravdano. ali kako svijetom vladaju cenzuristi i kabalisti koji vladaju svjetskom zdravstvenom organizacijom, a doktorima je ispran mozak i uveden protokol lijecenja bez da imaju pravo da propituju, za ocekivati je medijsko-medicinsku histeriju, potrazivanja na nova zakljucavanja i obavezan pelc populacije za dodatna razboljevanja od nuspojava. da, iznenaditis je postao normalna pojava od ljeta 2021 kao i turbo kanceri, pogotovo kod mladih ljudi koji trebaju da se razmnozavaju.

dajte vijesti do kraja

posto ste stavili to dvoje povratinika iz ruande u karanten, postoji li kakav info u kakvom su zdravstvenom stanju? krvare li, umiru li...il se uredno u karantenu pare, jer su malo nahladjeni bili zbog promjene klime?

/ Najnovije