Dok traju pregovori, Rusi granatirali grad Harkiv

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Jadno,sramno,kriminalno,sve će im se vratiti i te kako jer na ovakvom ubijanju niko nije dobro prošao

Pehlivan

Strašno! Desetine ubijenih civila leže po ulici! Neselektivno granatiranje i to VBR raketama, čisti ratni zločin! Mentalitet i metode, jako slične braći iz šumske.

Damianusdarcus

Može li neko od novinara sa ovoga ili drugog portala provjeriti info da Rusija namjerva sutra na neradni praznični dan priznati RS?

Samo malo sacekajte.

Može li neko od novinara sa ovoga ili drugog portala provjeriti info da Rusija namjerva sutra na neradni praznični dan priznati RS? ka Damianusdarcus gotova je je rusija,za mjesec dana ce molit za koru hljeba.nezna narod sta ove sankcije znace,ovo je vrlo bolno i lose ja svaku ekonomiju svijeta.nece ruski politicari osjetit hoce narod,sacekajte samo mjesec dana,i vidjet cete otvaranje narodnih kuhinja po cijeloj rusiji.

Damianusdarcus

Može li neko od novinara sa ovoga ili drugog portala provjeriti info da Rusija namjerva sutra na neradni praznični dan priznati RS? ka Damianusdarcus gotova je je rusija,za mjesec dana ce molit za koru hljeba.nezna narod sta ove sankcije znace,ovo je vrlo bolno i lose ja svaku ekonomiju svijeta.nece ruski politicari osjetit hoce narod,sacekajte samo mjesec dana,i vidjet cete otvaranje narodnih kuhinja po cijeloj rusiji. ka Samo malo sacekajte.<<... ma slažem se ja s tobom al kad budu tonuli ne bi me začudilo da pokušaju i ovdjevda zakuhaju... a i nuklearke nisu isključene. Jedini je spas da se unutar Rusije pobuni narod i smjeni majmuna a oni su ko i srbi... označeni za čitav život.

/ Najnovije