Dok svi pričaju o velikom napadu na Moskvu, Vladimir Putin u posjeti svom prijatelju na jugu Rusije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Keco Junuz

Maligna mahala nema o cemu drugom da brine nego o Putinu. Treba bit glup pa vjerovati da ce Ukrosi da povrate teritorije koje su izgubili. Veci problem je sto ce im trebati 100g da izgrade poruseno.

Mahalanje

Mahala slabo razumije globalnu politiku, nema mnogo intelektualnog potencijala. Da bi neko razumio globalnu politiku mora biti stručnjak u oblasti ekonomije, geografije, historije i međunarodnog prava. Portali kao ovaj nemaju novinare, nego im neko prevede članak pa ga oni objave po nalogu inozemnih “ nevladinih organizacija”. A ako ih već interesira, NATO pravi veliku vojnu bazu u Rumunjskoj i tamo je već 70,000 NATO vojnika i spremaju napad na Krim. Imaju i Rusi i Kinezi i Iranci satelite a ne samo NATO.

Durmo

Maligna mahala nema o cemu drugom da brine nego o Putinu. Treba bit glup pa vjerovati da ce Ukrosi da povrate teritorije koje su izgubili. Veci problem je sto ce im trebati 100g da izgrade poruseno. ka Keco Junuz Sajkaca, anterija, i opanci vjeruje da moze opravdati zlocin, i otimacinu, kako svoju, tako i nekih ljudi za koje vjeruju da su njihova braca u laganju.

Error

Hahahaha a ko prica ???? Samo i jedino svakodnevno napuhuje preuvelicava laze i siri dezinformacije radi senzacije Cionisticki mitokoruptivni stranacko navijacki mediji I vremenska prognoza ne moze da prodje bez drame Kus dalje To vam je zadatak da sirite mrznju laz i strah a ovi preko antene koja se zove wifi drzi ih u stanju bolesti i hipnoze

tuner

ko SVI? novinaru za tebe je zadruga kulturna institucija!

Putler ide putem dr Davida Dabica

Pravda jest spora, ali jos nijedan monstrum je nije izbjegao.

Opet lazete i izostavljate, dokle?

Putin je otisao u Beslan pokloniti se zrtvama teroristickog napada, polozit cvijece. Zasto ne piste tako? Je li zato sto nemate informacije (ako nista drugo cesljajte internet pa cete ih naci), ili zato da se svidite hombosodama, ne bi li vam malo sadakice udjelile?

/ Najnovije