Dobila otkaz nakon što je prijetila da će pobiti sve i jednog muslimana

Radiosarajevo.ba
Dobila otkaz nakon što je prijetila da će pobiti sve i jednog muslimana
Amber Hensley iz Mapletona dobila je otkaz nakon što je objavljena snimka na kojoj napada tri žene iz Somalije i prijeti da će "pobiti sve i jednog muslimana", javlja New York Daily News.
 
Objavljena snimka verbalnog napada u Fargu na tri žene iz Somalije, za koje Hensley tvrdi da su parkirale svoj automobil preblizu njezinom.
 
 Snimka prikazuje Hensley kako viče: "Pobit ćemo vas. Ubit ćemo sve j...e muslimane" te govori ženama da se vrate u svoju državu. Sarah Hassan, koja je snimala napad, u bijesu ju naziva "debelom rasisticom" i govori da se neće vratiti u svoju državu.
 
Hassan je također izjavila da će snimku pokazati policiji: "Došla je do mog prozora i rekla da preparkiram auto jer je preblizu njezinom".
 
Hensley je kasnije izjavila: "Ispričavam se zbog groznih stvari koje sam rekla. To nije bilo kršćanski od mene i povukla bih te riječi da mogu". Dodala je da nije mogla izaći iz automobila te zato zamolila Hassan da se pomakne, ali ona ju je tada nazvala "debelom kujom".
 
Hensley je zatim navodno rekla da je kršćanka i upitala žene znaju li tko je Isus, a Hassan je odgovorila "j...š Isusa", zbog čega je Hensley "poludjela". Hassan je naglasila da muslimani u Fargu svakodnevno doživljavaju verbalno zlostavljanje i napade. 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije