Ubio djevojku jer je tokom seksa izgovorila ime bivšeg muža

Radiosarajevo.ba
Ubio djevojku jer je tokom seksa izgovorila ime bivšeg muža
Fidel Lopez (26) je ubio svoju djevojku Mariju Nemet (31) jer je tokom seksa izgovorila ime bivšeg muža.

Zločin je počinio u stanu u Miamiju 2015. godine. Proglasili su ga krivim za ubistvo i seksualno zlostavljanje i dobio je doživotnu zatvorsku kaznu zbog brutalnog zločina.

Monstruozni Lopez je Mariji, nakon što je ubio, golim rukama izvadio utrobu, a onda zlostavljao njeno tijelo gurajući pivsku bocu i učvršćivač za kosu u njen polni organ.

Potom je nazvao hitnu pomoć i policiju rekavši da mu djevojka ima problema s disanjem. Kada je policija stigla, pronašli su izmučeno beživotno tijelo žene u kupatilu. Lopez je sjedio pored nje i plakao.

Policiji je rekao da su imali grublji seks nakon zbog koga se Marija "požalila da se ne osjeća dobro i otišla u kupatilo". U njegovoj priči ubrzo su uočili nelogičnosti, pa je Fidel završio na suđenju za ubistvo.

"Molim za oproštaj, nadam se da će njena porodica smoći snage i oprostiti mi jednoga dana", rekao je Lopez.

I njegova majka na sudu se izvinila rodbini nesrećne žene. Lopez je zamalo dobio smrtnu kaznu, ali ona je ublažena nakon što je pred sudom priznao ubistvo djevojke.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije