Djevojka poznatog YouTubera preminula zbog večere, njemu se danima borili za život

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka poznatog YouTubera preminula zbog večere, njemu se danima borili za život
Foto: Instagram / Tragedija u životu slavnog Youtubera

Poznati YouTuber probudio se u bolnici i saznao da mu je djevojka preminula nakon što su zajedno večerali...

Zvijezda društvenih mreža Billy LeBlanc poznat je kao otac obitelji LeBlanc predstavljen na popularnom YouTube kanalu 'Bratayley'. Kanal je stvoren kako bi dokumentirao živote njegove djece, stekavši pritom značajan broj sljedbenika, više od sedam miliona.

Sinoć je na Instagramu ovaj 44-godišnjak iz SAD-a otkrio da su on i njegova djevojka Natalie Clark nedavno dobili bakteriju zvan Vibrio Vulnificus nakon što su jeli sirove kamenice (školjke, op.pr.). Vibrio Vulnificus je rijetka bakterijska infekcija od nekuhane ili nedovoljno kuhane ribe koja može biti fatalna.

Emotikoni: Muškarcima olakšavaju izražavanje emocija, ali često znaju zbuniti

Emotikoni: Muškarcima olakšavaju izražavanje emocija, ali često znaju zbuniti

"Siguran sam da niko od vas ne zna, ali nedavno sam skoro preminuo. Bio sam u bolnici 12 dana, od toga osam dana na intenzivnoj gdje su mi se borili za život", napisao je YouTuber. "Nažalost, Natalie nije uspjela i preminula je. Uvijek ću je voljeti i nedostajat će mi. Čuvajte se i čvrsto držite svoje voljene, nikad ne znate kada ćete ih vidjeti posljednji put."

"Oboje smo dobili vibrio vulnificus iz sirovih kamenica", dodao je u komentarima.

"Ne znam zašto se loše stvari događaju dobrim ljudima koje nikada nećemo saznati. Nadam se da ćete pronaći vremena da pronađete mir u ovom teškom vremenu", napisao mu je neko u komentarima, dok je drugi dodao:

"Niko ne zaslužuje izgubiti i sina i partnera. Šaljem ti moju najdublju sućut, Billy", dodao je drugi.

Podsjeća se kako je LeBlancov sin Caleb preminuo 2015. u dobi od 13 godina od iznenadnog srčanog zastoja zbog neotkrivene hipertrofične kardiomiopatije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije