CNN / Djevojčica preživjela masakr u Texasu: Namazala se krvlju i pravila mrtva

27. 05. 2022. u 17:38:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Djevojčica (11) koja je preživjela masakr u Osnovnoj školi Robb u Uvaldeu u Teksasu namazala se krvlju svoje prijateljice i pravila se mrtva, javlja CNN.

Miah Cerrillo progovorila je o svom stravičnom iskustvu u učionici u kojoj se dogodila masovna pucnjava.

Miah je rekla da su ona i njezine kolege iz razreda gledali film "Lilo i Stitch" u učionici Eve Mireles i Irme Garcie kada su učitelji saznali da je u zgradi napadač.

Opisala je kako se sve događalo jako brzo, njezina učiteljica se sakrila u učionici, a napadač je krenuo za njom. Rekla je da je napadač pogledao jednu od njezinih učiteljica i rekao joj "laku noć" i zatim ju upucao.

Otvorio je vatru, upucavši drugu učiteljicu i mnoge njezine prijatelje i prijateljice. Rekla je da su meci letjeli pored nje, a krhotine su joj pogodile ramena i glavu. Djevojčica je završila u bolnici te je ubrzo puštena.

Miah i njezina prijateljica uspjele su zgrabiti mobitel njezine mrtve učiteljice i nazvati hitnu pomoć. Rekla je kako se bojala da će se napadač vratiti u njezinu učionicu pa se namazala krvlju svojih mrtvih kolega i pravila se da je mrtva.

Miah svoje nije iskustvo nije htjela ispričati pred kamerom, ali se nada da će njezina priča pomoći spriječiti da se ovakva tragedija dogodi drugoj djeci.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: SAD Teksas pucnjava

NEMA KOMENTARA