Damir Arnaut dobio prestižnu nagradu u SAD: 'Moj sin može biti predsjednik ovdje, a ne može u BiH'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sin

Ako bude na tatu moze biti predsjednik i u BIH.

Error

Ha ha ha.Kako ti postade ambasador?Sigurno da moze bitno je da obuce pravi dres isto kao i ti.Patetiku ostavi za ameriku.Ostala djeca ne zele da se bore za pravdu i prava u ovo zemlji jer ih ucite da mrze svoju zemlju.Nemamo ni jednu omladinsku stranku (ne ibrajam tu ove poltroncice od ovih stranaka koje vec imamo to su repeticije uhl**** i marionete zapada jednako kao i ovi )nemamo medju mladima glasace jer ih VI (roditelji mediji skole)uce kako je zemlja losa a ne da ONI mogu svojim AKTIVIZMOM i ZNANJEM promjeniti svijet.Na zalost nasa djeca znanje ogranicavaju sa OBRAZOVANJEM a nemaju OSNOVNO znanje o pravdi i pravu niti se bore .bore se samo za *****ijalno i sopstvenu egzistenciju.nema tu nigdje intelektualca ni patriote nazalost

Ralle

Ovaj je promijenio sve stranke u BiH da ostane u vlasti. Sad je Bošnjak, a bio je i tzv."ostali". Ako bude trebalo u budućnosti, a radi fotelja i vlasti, izjasniti će se on i kao Hrvat ili Srbin. Njemu to nije bitno. Bitno da muze državu.

Gost

Ovaj je promijenio sve stranke u BiH da ostane u vlasti. Sad je Bošnjak, a bio je i tzv."ostali". Ako bude trebalo u budućnosti, a radi fotelja i vlasti, izjasniti će se on i kao Hrvat ili Srbin. Njemu to nije bitno. Bitno da muze državu. ka Ralle I nije on jedini, koliko njih se izjasnjava da su 'nesto' sto nisu radi fotelje. Sve njih treba skinuti s vlasti, ali na zalost, nema drzave za to.

/ Najnovije