Članovi porodice malene Danke: 'Jedva stojimo na nogama, dođe nam da umremo...'

2
Radiosarajevo.ba
Članovi porodice malene Danke: 'Jedva stojimo na nogama, dođe nam da umremo...'
Foto: Blic / Danka Ilić

Čitava porodica Ilić, roditelji Dankinog tate, kao i drugi članovi porodice bili su u subotu, 30. marta ispred policijske stanice u Boru gdje su roditelji nestale djevojčice davali izjave.

"Dođe nam da umremo, ne znamo već pet dana gdje je naša Danka. Mojoj ženi je pozlilo od stresa, ne znamo više šta da radimo!", kaže otac tate nestale Danke Ilić (2), koje nema od utorka, u rano popodne.

Djed kaže da ne znaju više ni šta da rade. "Jedva stojimo na nogama, zabrinuti smo za našu unuku", kazao je očajni deda malene Danke.

Teška nesreća u BiH: U sudaru automobila i kamiona poginulo dijete

Teška nesreća u BiH: U sudaru automobila i kamiona poginulo dijete

Kad je riječ o familji s majčine strane, oglasio se ujak djevojčice koji kaže da se porodica osjeća jako loše. "Potresen sam i uznemiren, kao i cijela porodica", rekao je on koji je prethodnih dana izjavio i da ga brine to što Ivanu toliko drže, piše Mondo.

"Tješim se da su njena kazivanja najvalidnija jer je posljednja vidjela Danku, odnosno iz njenog vidokruga je nestala. Bila je skrhana i plakala je i rekla mi je da čitavu noć nije mogla da zaspi. Ja sam morao, uprkos svemu, da radim. U rudniku sam bio. Nemam ja, niti moji šta da krijemo", rekao je on.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije