Četvrti dan sukoba u Švedskoj: Vođa ekstremista ponovo najavio spaljivanje Kur'ana

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HEPA

...što reče drug moj,da je otvorio i pročitao,ne bi smio spaljivati od straha...

@Ljiljan

Ovo *** iz Danske ne spaljuje i ne pokazuje slobodu govora u Danskoj nego u Švedskoj

Boom

Nije ovo sloboda govora nego obična mržnja

Nered

Ovaj Danac je u službi KGB-a. Želi sada da izazove nerede na tlu Evrope da bi se skrenula pažnja sa dešavanja u Ukrajini. Samo nije svjestan da će se aktivirati i ostale radikalne grupe pa ni njemu neće biti svejedno.

Bas sada

Bas sada se potpiruje radikalizam na zapadu, islamski i drugi, sada kada je rat u Ukrajini, zar nije logicno da FSB ima prste u ovome? Ovi muslimani su bas ko jukebox, mozes ih zapaliti kad hoces...

N

Zbog jedne budale grad na nogama. I treba vam kad ste mu to dozvolili

..i bi istina,.

Mozda zapadne zivotinje izazivanu da i Muslimani rade isto.Glupi ste i varate se,Muslimani vole i postuju sve bozje knjige,od,Tevrata,Zebura,inđila,do Kur'ana.U tome jest sva velicina Muslimana,jer su zadnji ostali braniti vjeru u Stvoritelja,Boga s,v.Zato se Muslimani i napadaju po svijetu.

Tako

Ovi su izazivali i prije, ova grupa desničara... Vidjeli da u Francuskoj postoji mogućnost da desnica osnaži pa koriste momenat za sebe... Oni inace vrijeđaju sve doseljenike.... Treba ih ignorirati, u tom slucaju nemaju apsolutno nikakvu moc.. Ovo rade samo sa svrhom izazivanja mržnje...Kad bi jos ljudi to skontali i samo ih na ignore zaobici..

Yebifa Rasmusen! Sam si sebi presudio!

.

Jos niko to nije javno uradio a da je osto ziv!

.

Hercegovac u Bosni

Božiju knjigu i svjetlo ne može ugasiti.A covjek inace sam sebe u propast baca. A ovo spaljivanje podsjeca na period prije drugog svjetskog rata.Nažalost.

Boom

Mozda zapadne zivotinje izazivanu da i Muslimani rade isto.Glupi ste i varate se,Muslimani vole i postuju sve bozje knjige,od,Tevrata,Zebura,inđila,do Kur'ana.U tome jest sva velicina Muslimana,jer su zadnji ostali braniti vjeru u Stvoritelja,Boga s,v.Zato se Muslimani i napadaju po svijetu. ka ..i bi istina,. Tevrat, Zebur, Inđil su jedna knjiga I zove se Biblija.

Crni RS

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije