Čelnik UN-a: 'Samo jedan nesporazum mogao bi izazvati nuklearno uništenje'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

E baš ti hvala što si nam ovo rekao. Nije da nismo znali ranije, al eto..

Miki

Taj termin "ugovor" treba redefinisati. Svakodnevno se i istocna i zapadna strana povlace iz nekih ugovora i dogovora te se isti krse obostrano. Medjutim prozapadni fašisti samo usudjuju jednu stranu za krsenje ugovora dok svoju naravno smatraju ispravnom. Krsenje teritorijalnih integriteta, krsenje obicaja ratovanja, ratno zlocin nad civilnim stanovnistvom itd. Sve je to nekad bio ugovor da se ne radi tj. i sada je ugovor ali se ne postuje od strane nato fašista te im se i ne sudi jer se pozivaju na imunitet. Smrt amerikancima i nato koljacima!

Insalah

Daj Boze da sto prije pocme nuklearni rat,ali dok sam ziv volio bih vidjeti SAD, Rusiju i EU kako se raspadaju ,a narod krepava ko muhe kad ih poprskas insekticidom,a onda nek i mene obori.Zao mi samo sta se stari magarci u americi i rusiji mozda i sakriju koju godinu prije nego se i oni raspadnu od radijacije.

/ Najnovije