Broj preminulih od COVID-a u svijetu premašio pet miliona

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

5mln u 2 godine. To znaci 2.5mln godisnje. I opet je 5x manje od dijabetesa (nezdrave hrane), 4x manje od pusenja, 3x manje od kancera i 2x manje od upalr pluca. A ne bi ni toliko bilo da se nije sve redom pripisivalo pod covid, a jos manje da se nije primjenjivao pogresan protokol lijecenja gdje su se ljudi ubijali. WHO je prosle sedmice izjavio da smrtnost od Covida je manja od sezonske gripe. Hvala lijepo, dovidjenja. Da nije vas korumpiranih novinara koji serviraju agendu, sire paniku, strah i lazi, niko za ovo ne bi ni znao. A tek ce biti belaja, jer eksperimentalne vakcine ce da uzimaju danak kroz godinu-dvije zbog nuspojava.

ja

https://youtu.be/PTTZfDbDKOk

@Doktor

Vidim da uzima danak ove vakcina tebi je oštetio ono malo mozga što imaš. Pa nisi se trebo vakcinisati ali si morao jer nedaju socijalu u Švedskoj

/ Najnovije