Britaniju trese afera: Bivši ministar zdravstva i ljubavnica napustili supružnike

1
Radiosarajevo.ba
Britaniju trese afera: Bivši ministar zdravstva i ljubavnica napustili supružnike
Foto: EPA-The Sun / Bivši ministar zdravstva u centru afere

Britaniju trese afera u kojoj glavnu ulogu ima bivši ministar zdravstva Matt Hancock. Ljubavnica bivšeg britanskog ministra zdravstva napustila je svog supruga milijunaša i odlučila se okušati u vezi s Hancockom, izjavili su njeni prijatelji za lokalne medije.

Gina Coladangelo dala je ostavku na mjesto pomoćnice ministra zdravstva samo nekoliko sati nakon što je to učinio i sam Hancock, kada je u javnost procurio video njihovog strastvenog poljupca iz ureda u vrijeme strogih pandemijskih mjera, koji je snimio britanski The Sun.

I Hancock je nakon 15 godina okončao svoj brak sa suprugom Marthom, i to prije nego li je afera dospjela u javnost, a dvoje preljubnika navodno već žive zajedno.

Coladangelo je, prema pisanjima stranih medija, na društvenim mrežama objavila dva znakovita posta: „Što duže čekaš, poljubac je slađi“ i „Radije bih umrla od strasti nego od dosade“.

Neimenovani izvori tvrde kako je milijunaš Oliver Tress, vlasnik modnog lanca trgovina Oliver Bonas, ostao shrvan nakon što je saznao za aferu. Supruga ga je ostavila nakon 12 godina braka.

Prijatelji ljubavnika tvrde kako su Hancock i Coladangelo zaljubljeni i kako žele da njihova veza uspije.

Isti izvori kazali su kako se u trenutku Hancockove ostavke par viđao oko šest sedmica, no s obzirom na to da je Coladangelo njegova pomoćnica postala još u septembru, istražit će se je li njihova veza trajala i prije toga i postoji li sukob interesa.

I Hancock i Coladangelo iz svojih dugogodišnjih brakova imaju po troje djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije