Bosanac koji savjetuje Joea Bidena na udaru kritika: Kome smeta Elvir Klempić?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

VnaGoHrvatsko

Smrdljiva pogani preobracena na kultisticko sranje koje je iz guzice izbacio preobracenik Pavle o obozavanju razapetog jevrejskog proroka, koliko je godina imala Marija kada ju je napumpao po Pavlovom proljevnom nauku sin bog Isus i uvalio Josipu? 12. Crkva bosanska nikad nije bila trojna pa se jebi i za to. Ko jos vjeruje u prinosenje ljudske zrtve u 21. vijeku osim krscana pagana koji ronjaju za govnom casnim u solji svakog proljeca i pripisuju svoju paganstinu proroku iz neokaljane linije jevrejskog monoteizma.

upit administratoru

Zasto dozvoljavate ovakve nesuvisle komentare koji se u skoro identicnom sadrzaju pojavljuju na skoro pa svakom clanku koji objavite. Asicare se vidi da ih pise ista osoba, koja meni licno zvuci kao umno poremeceni bolesnik.

prijava za govor mrznje i sirenje netrpeljivosti

kao i za nedostatak osnovne pismenosti i sive mase..

Uh

Mali od Srebrenice, nećeš ni ti dugo. Tramp pobjeđuje i ovaj put. Biden , da ipta vrijedi, ne bi tebe uzeo. Hahaha

Sigurno

Klempić- porodično prezime, valjda što su voljeli da jedu klempe! A?

Gh

Bravo za malog klemponju. Nadam se da ce se zahvaliti cika ratku, jer da njega nije bilo on nikad ne bi amerike vidio. Ne znam samo da li doticni klempic jede klempu, kako mu prezime nalaze, da ga castim domacom slaninicom i cvarcima, znas kakvi su, mrtva bi ih usta jela.

/ Najnovije