Borrell o članstvu Turske u EU: Ne možemo nastaviti...ovako, oni sve više idu drugim smjerom

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Reuf

Jeeeebla vas vasa EU. Vidjeli smo EU na djelu sa agresivnim zakljucavanjima, tjeranjem nosenja maski, distanciranja, zabranom kretanja, qr kodove, prisile na vakcine, favorizaciju odobrenja istih, korupciju oko nabavki, raznih vidova presija i prisila, vakcinacije po trznim, zataskavanja nispojava, laziranja smrtnih ishoda, cenzura i ubijanja istine. Sada vidimo uvodjenje insekata u ishranu, prisilu na porez karbona i laznu agendu klimatskih promjena, za uvodjenje i kontrolu populacije digitalizacijom, 15min logorima smart city, laznu green agendu...daleko vam kuca!

Turska ne pripada Europi UOPCE!

Niti teritorijalno jer joj je 95% terotorija u Aziji, niti tradicijama jer to nije europski narod i nisu europski obicaji, niti religijom jer to nije europska religija, niti respektiranjem gradjanskih i temeljnih ljudskih prava kojih tamo gotovo da i nema, niti demokratskim nacelima jer tamo nema demokracije, nego je na programu Erdoganova autokratija. Dobro je Sarkozy govorio - Turska je interesantna ali samo u ekonomskom smislu, sa njima napraviti uvrhglave ekonomsku uniju. A to isto od Europe zapravo i jedino interesira Tursku, samo ekonomija. Nista drugo iz Europe Turska nikada nece prihvatiti. Dva razlicita i NESPOJIVA svijeta. (Moderu majmune, sejvo sam, dzaba ces krecit).

/ Najnovije