Borrell: EU će raditi na usvajanju proširenja restriktivnih mjera protiv Irana

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Koje licemjerje zapadnih demokratija. Izrael od istih ima blanko odobrenje da napada na koga i kad hoće, a Iran nema pravo ni na samodbranu! Toliko o zapadnim licemjernim demokratijama. Orvel 1948 napisa knjigu 84 aludirajući na SSSR, međutim samo je promašio stranu. Strogu kontrolu građana imamo na zapadu. Nadzorne kamere snimaju svaki korak građana. Čak ih ugrađuju i u sve nove automobile.

visocica 1662

Cuj fasisticke izjave a nagradjujete cioniste zlikovce.

Cionizam je kao fasizam!

Korektnije bi bilo da Ameriku natjerate da svog pitbula drzi na lancu. Sramota je da ga stitite od Irana, koji je reagovao na direktni napad Izraela, dok zvijer masakrira neduznu djecu, zene, bolesne, zatvorenike u Palestini. Okrenite ledja zlu. Neka Amerika napravi Izrael na svojoj teritoriji i neka ga miluje, stiti i tetosi.

IVA

KADA CE EU SMIJENITI OVU NESPOSOBNU STARU BUDALU

/ Najnovije