Bogdan je poginuo u Ukrajini noseći grb RBiH: Bosanska borba protiv agresora bila mu je inspiracija

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Zar ucestvovanje na stranom ratistu nije krivicno djelo? Trebalo bi otici tamo malo sjeći glave i vratis se ovdje ka čoek.

Počivao u miru Božjem

Pravedniče.

Glup si procitaj clanak, nosio je grb BiH

Zar ucestvovanje na stranom ratistu nije krivicno djelo? Trebalo bi otici tamo malo sjeći glave i vratis se ovdje ka čoek. ka Miki Momak je Ukrajinac , glupi smradu .

Heroj

Zar ucestvovanje na stranom ratistu nije krivicno djelo? Trebalo bi otici tamo malo sjeći glave i vratis se ovdje ka čoek. ka Miki Procitaj bolje tekst. Bogdan je Ukrajinac i branio je domovinu od zlocinaca .

Zgurdum

Zar ucestvovanje na stranom ratistu nije krivicno djelo? Trebalo bi otici tamo malo sjeći glave i vratis se ovdje ka čoek. ka Miki Hajde polako pročitaj, sa razumjevanjem. Dobro, znam da to tebi teško, ali makar pokušaj. Pokojni Bogdan nije državljanin Bosne i Hercegovine. Pokojni Bogdan nikada nije ni bio u Bosni i Hercegovini. Pokojni Bogdan imao je veliku želju nakon oslobađanja ukrajinske teritorije i protjerivanja rašističkog agresora posjetiti Bosnu i Hercegovinu. Bio je inspirisan otporom bosanaca i hercegovaca srbijanskom agresoru.. I to je sve što znamo o Bogdanu... I da, znamo da je bio heroj! Bio je čovjek! Slava Ukrajini! Herojima slava! Smrt neprijatelju! Bogdan 😪

Miki

Hajde polako pročitaj, sa razumjevanjem. Dobro, znam da to tebi teško, ali makar pokušaj. Pokojni Bogdan nije državljanin Bosne i Hercegovine. Pokojni Bogdan nikada nije ni bio u Bosni i Hercegovini. Pokojni Bogdan imao je veliku želju nakon oslobađanja ukrajinske teritorije i protjerivanja rašističkog agresora posjetiti Bosnu i Hercegovinu. Bio je inspirisan otporom bosanaca i hercegovaca srbijanskom agresoru.. I to je sve što znamo o Bogdanu... I da, znamo da je bio heroj! Bio je čovjek! Slava Ukrajini! Herojima slava! Smrt neprijatelju! Bogdan 😪 ka Zgurdum Heroji su srbi koji su se usprotstavili nato okupatoru i uck teroristima da im ne otimu teritoriju bez referenduma i bez odluke sb un. Smrt nato okupatoru!

Kiki

Lijepo je vidjeti ljiljane u borbi protiv ruskih fašista

Naravno da je kazneno djelo.

Zar ucestvovanje na stranom ratistu nije krivicno djelo? Trebalo bi otici tamo malo sjeći glave i vratis se ovdje ka čoek. ka Miki ............ To stoji u Zakoniku drzave Bosne i Hercegovine. Ali ne shvaca to islaisticki pohortalcic, on samo lajkuje, dislajkuje, siri mrznju, sugerira ko je dobar a ko los i taako.. Plicina po bosanski, brate? uvijek bilo neuko i nemusto fukarsko drustvo, uvijek ce i ostat, CAST IZUZECIMA!

Ako je STVARNO Ukrajinac, ja povlacim sto sam reka

............ To stoji u Zakoniku drzave Bosne i Hercegovine. Ali ne shvaca to islaisticki pohortalcic, on samo lajkuje, dislajkuje, siri mrznju, sugerira ko je dobar a ko los i taako.. Plicina po bosanski, brate? uvijek bilo neuko i nemusto fukarsko drustvo, uvijek ce i ostat, CAST IZUZECIMA! ka Naravno da je kazneno djelo.

MEVLID

Procitaj bolje tekst. Bogdan je Ukrajinac i branio je domovinu od zlocinaca . ka Heroj

user1660379519

UKRAJINCI I AMERIKANCI SU ZLOČINCI

Jesus

Bog je kaznio LUDAKA

user1660379519

MRZIM UKRAJINU I AMERIKU 😡😡😡😡😡😡😡😡

Role

Slava i hvala mu!

./.

Heroji su srbi koji su se usprotstavili nato okupatoru i uck teroristima da im ne otimu teritoriju bez referenduma i bez odluke sb un. Smrt nato okupatoru! ka Miki Popi*am ti se na heroje.

Motika

za Miki Kad tako mrzis USA, onda iz principa ne bi trebao koristiti ni jednu alatku koja je razvijena u USA, samo sto je napravljeno u Rusiji, motika.

epi

em si srbin em si glup...

ToTe

Sine, da si pitao na vreme mozda bi bio ziv...na koju agresiju mislis?? Napad muslimana na Srbe??? Srbi su branili svoja ognjista od terorista i verskih fanatika...

Vladimir Vladimirovic

Svu tu RETARDIRANU *****AD ocistiti bez TRAGA!!!!

PISAM ti se MAJCI u USTA

Popi*am ti se na heroje. ka ./.

Srbi su pogani psi

Bog je kaznio LUDAKA ka Jesus Da ti ****no mamu zločinačku ****i.SLAVA UKRAINI SMRT POGANIM PSIMA ZVANI SRBI I RUSI

Ja podrzavam Vladimira Putina.

To je covjek koji se ne da zapadnim fasistima, ima potrebnu cvrstinu i hrabrost.

A Bogdan

Da ti ****no mamu zločinačku ****i.SLAVA UKRAINI SMRT POGANIM PSIMA ZVANI SRBI I RUSI ka Srbi su pogani psi Je čisto Muslimansko ime zar ne?

Kažu

Sine, da si pitao na vreme mozda bi bio ziv...na koju agresiju mislis?? Napad muslimana na Srbe??? Srbi su branili svoja ognjista od terorista i verskih fanatika... ka ToTe **** ti svoju ***** lažljivci, vi ste prvi pobjegli na planine i haubicama po Bošnjacima, srpsko erbuđ.

-><-

ka PISAM ti se MAJCI ****** Ma evo opet se po*pišam na te srpske heroje. Poser*em se takođe na te heroje. Nego da te pitam, jesi li i ti heroj?

Kažu

ka CRKLO PSETO kao *****E u SREBRENICI Zato trebamo srpsku fašističku krmad završiti.

Kažu

Trebaju Bošnjaci završiti posao i vratiti nebeski narod na nebesa.

Kažu

To je covjek koji se ne da zapadnim fasistima, ima potrebnu cvrstinu i hrabrost. ka Ja podrzavam Vladimira Putina. Dadnem ti ja mani i sestri čvrstinu.

Kažu

Oslobodićemo sjevernu Bosnu InšaAllah.

Ljiljan

Mi Bošnjaci I armija BiH smo inspiracija svim normalnim ljudima svijeta sa vilama I grabljama odbraniti narod I državu protiv 6 armija!Ta hrabrost se I dan danas izučava na svjetskim univerzitetima!!

*_*

Ima li tih srBskih eroja? Ja više trpiti ne mogu. Upišat ću se

/ Najnovije