Blinken se protivi prekidu vatre u Gazi, iznio bizarno objašnjenje

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

---

***

***

versus

al nikakve razlike od Rusa. Kakav apsurdistan

Alen

Blinlene dabogda ti granate oko glave fijukale. Bijedo americka

***

***

Guest

***

Ne pijem dok Paja vozi

*** BiH<<Jel to moraš napustiti Njemačku i izgubio si socijalu

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

Ubijali su i milione, pa su opravdavali.

mrs

blinken, shupchino,

Proteus2

***

Error

Moglo bi prestati kad bi islamske zemlje uvele sankcije americi i izraelu kao sto je se uvelo rusiji od strane zapada .povuci diplomate i prestati suradjivati sa ubicama i ratnim zlocincima. izbaciti ih iz svih vaznih medjunarodnih institucija a tad ih odmah od strane medjunarodnog komiteta crvenog polumjeseca krsta (za pocetak) optuziti za ratni zlocin zajedno sa izraelskom vlascu i EP .sve hvala bogu ima dokumentovano ko je javno podrzao zlocin.ne zelim da vjerujem da ce ova vlast i americka i izraelska a i ep proci nekaznjeno ovdje i sad i da ce se nesto pitati u miru.to ce biti onda propast cijelog covjecanstva civilizacije i ljudskih prava.

Error

Pitajte onog bradonju sta je odgovor na tu tvrdnju. 100% palestinskih zrtava ka Napad na Izrael je 100% palestinski! Ne pravi se glup i ne pravi se lud.Upoznaj se sa uzrokom onda pricaj o posljedici.Koliko su im zla nanjeli osveta je bila srazmjerna.izraelski odgovor na osvetu je ratni zlocin.i na kraju pregledaj pustanje taokinja prvih a onda vrati izraelsko bombardovamje IZBJEGLICKIH konvoja i KAMPOVA BOLNICA KOLA HITNE POMOCI .Tada se upitaj jesi li covjek?! Al izgleda da nisi dok mozes da mrzis drugog i drugacijeg.

/ Najnovije