Bizarno: Stanovnici Basela imat će referendum o Eurosongu?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bizaran...

...je nacin na koji vi upotrebljavate tu rijec. Ovo je sasvim normalno, nije nimalo bizarno sto se normalan svijet hoce zastiti od bizarne nemoralne manifestacije proagande perverzije. Vi ste fakat jadni.

OMG

Eurovizija je postala totalni freak show. Idealan medij za sirenje moderne zapadne relije.

Ma eurosong je UVREDA

muzickoj umjetnosti. Strahota je kakve napabircene troakordne pjesmice tamo jasu kroz eter.... Ali i muzika je mrtva kao grana umjetnosti. Klasika kao klasika, bila, pa prosla, mi mozemo uzivat u njoj, ali nema je vise. Jazz kao za moj ukus najbolja muzika je prosao sve faze od swinga preko be-bopa, predivnobezoblicnog Coltranovog improviziranja, Milesovog modernog jazza do elektronskog jazza i trenutno nema nista novo. Rock isto tako, od nekadasnjih divova tipa The Who i Zeppelina, preko nebrojenih grana rocka i jos nebrojenijih grupa kasnije, danas je mrtav. Nastali su rap i hip-hop (vec samo ime, ajooj...) i oni nesto kao prezivljavaju, ali to i nije muzika, to je nacin izrazavanja nelagode sistemom. Knjizevnost tako-tako, previse je komercijalnih spisatelja koji zatrpavaju divnu knjizevnost sundom, tesko je sve to citat i razlucivat kvalitet, nema se vremena za toliko. Slikarstvo i vajarstvo ne pratim, ne mogu reci... Crno, crno....

Ccccc

Cuj bizarno, ako postoji gori mediji od radio sa u BiH, kurira u RSi indexa u HR. Vi ste takvo smece da je bas odvratno. Posto je bizarno ja vam zelim svima zaposlenim da vam djeca budu kao ovaj ne binarni i ti ga sta vec, koji je pobijedio na evrovizii. Da bog da vam djeca takva bila i kad bude ne dao bog ratova koje stalno propagirate, da bog da u prvim rovovima vi bili. Eto da bog ili sudbina da jos jednom.

/ Najnovije