Bizarna saobraćajna nesreća: Pijani vodili ljubav tokom vožnje, pa udarili u drvo

Radiosarajevo.ba
Bizarna saobraćajna nesreća: Pijani vodili ljubav tokom vožnje, pa udarili u drvo
Arhiv / Ilustracija
Nevjerovatan slučaj zabilježen je prethodnih sedmica u Washingtonu, nakon saobraćajne nesreće koju je izazvao jedan mladi bračni par, zbog seksa tokom vožnje.

Naime, nesreća se dogodila na cesti u blizini mjesta Tacoma, kada je pijani i goli muškarac promašio krivinu i udario u drvo, prenosi CBS.

Glasnogovornica policije Washingtona Brooke Bova pojasnila je da je žena, koja je također bila gola, hitno prevezena u bolnicu sa brojnim slomljenim kostima. Ono što je još bizarnije, par je na zadnjem sjedištu imao i tromjesečno dijete, ali ono na svu sreću nije povrijeđenu.

Vozač je uhapšen i priveden. Sumnjiči ga se za vožnju pod utjecajem alkohola, opasnu vožnju i ugrožavanje djeteta. Muškarac je, kako je kazala glasnogovornica policije, do sada već tri puta kažnjen za vožnju pod utjecajem alkohola.

Ranije ove godine, muškarac na Floridi osuđen je na pet godina zatvora jer je skrivio nesreću u kojoj mu je poginula supruga. I oni su se seksali tijekom vožnje, a on je bio pijan za volanom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije