Šok za porodicu: Muž uhvatio profesoricu tokom seksa s 15-godišnjim učenikom

Radiosarajevo.ba
Šok za porodicu: Muž uhvatio profesoricu tokom seksa s 15-godišnjim učenikom
Profesorica Andrea Baber (29) iz američke savezne države Oregon uhapšena je nakon što ju je muž uhvatio u krevetu s 15-godišnjim učenikom.

Tačnije, muž ju je uhvatio tokom spolnog odnosa s učenikom 5. decembra u njihovom domu, prenosi Daily Mail.

Policija je za vezu učenika i profesorice saznala kad je tinejdžerov otac dobio anonimni mail u kojeg su ga pitali znali za seksualne odnose između svog sina i Baber, koja je radila na Kršćanskoj akademiji Logos u Springfieldu.

Andrea Baber podučavala je engleski jezik i književnost te pisanje i verbalnu komunikaciju. U policijskom izvještaju stoji kako je riječ o bivšoj profesorici koja je vezu s učenikom započela 2016. kad je učeniku bilo 15 godina.

Policija tvrdi i da je Baber maloljetniku redovito davala marihuanu. Optužena je za napastovanje i seks s maloljetnikom koji zakonski ne može pristati na odnos (silovanje i sodomija trećeg stupnja), nezakonito davanje marihuane maloljetniku te niz drugih tačaka vezanih uz seksualno iskorištavanje maloljetnika.

Trenutno se nalazi u pritvoru te joj je određena jamčevina u visini od 456 hiljada dolara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije