Bill Gates o teorijama zavjere da ugrađuje čipove u ljude: Zašto bih to učinio?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Le Comte de Monte Cristo

Pogledajte šta je taj djavol od Bill Gatesa rekao u jedom govoru prije par godina, pogotovo izmedju 4:34 i 4:49 s time je stvarno sve rekao https://m.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I

Zoki

Zasto da ugradjuje cipove. Znaci ne osporava da se mogu ugraditi, vec kao ne vidi potrebu. Pametnom dosta.

Ološ

Da oni zele spasavati narod,nahranili bi 100 miliona gladne djece u svijetu,svaki dan od gladi umre 3000 hiljade djece.jel se ovaj majmun sikira,il mozda doktori,il mozda politicari.vidite da ih ljudska rasa nezanima.sad eto ko oni pomazu narodu pelcovanjem,samo bolesni debil vjeruje ovakvim majmunima.

Zašto bih to učinio?

pa to ti nama reci!

Evo mahalskih internet naucnika, citaju Facebook na minderu, i komentarisu. A ne znaju kad je slijedeci ubrzani za Cekrcice.

.

Infidel

Svi smo 'čipovani' onog momenta kada smo prvu kreditnu karticu uzeli i prvi 'pametni' mobitel.

Gost

Svi smo 'čipovani' onog momenta kada smo prvu kreditnu karticu uzeli i prvi 'pametni' mobitel. ka Infidel Tacno, zaista nema potrebe zamajavati se dalje kad se vec moze sve o svakom saznati.

/ Najnovije