Bill Gates: 'Više me nećete vidjeti na popisu najbogatijih ljudi svijeta, uskoro ću donirati imetak'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Krba

Umire znači

Nikome ne zelim zlo, ali ovog belzebuba kada vidim, dolazim u iskusenje da mu

zazelim doniranje ne bogatstva, nego svih unutarnjih organa. Ali opet, neko ce ih morat u sebe ugradit?? Znaci lose i to....

Hahha

Sklonit cu pare sve da ne placam porez a jadnici sa radio sa koji prepisuju propagandu protiv naroda svijeta ce prenositi sta im se kaze. D abog da crkao u mukama Bile i ovi sto te slusaju takodjer.

BILLI

krepo od gladi dabogda

Pozdrav Bille

Pošalji mi barem dvije tisuće $ od tih silnih milijardi. Unaprijed zahvalan.

Baton

Sistem.Što više "doniraju"sve bogatiji.Sistem.....

Anti WEFovac

Ima poseban popis, na kojem si htio ti ili ne biti, ne pitas se. Podugacak je popis imena tebi slicnih i ici ce se po tom spisku. Zaigrali ste se, zaigrace se neko i sa tim popisom po redu. Ti svoje, a i ovi ce svoje po tom popisu. A sa njega skida samo na jedan nacin.

/ Najnovije