Bijela kuća o zdravstvenom stanju Bidena: "Predsjednik dobro podnosi liječenje"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

K

Iskreno se nadam da ce ovo masonsko, sotonisticko djubre konacno krepati.

DUDEK Krivousti Njofra

Iskreno se nadam da ce ovo masonsko, sotonisticko djubre konacno krepati. ka K Neće dok ne ubije sotone u Beogradu i Zagrebu

DUDEK Krivousti Njofra

Sve najbolje veliki čovječe ,veliki prijatelju Bosne

A

A buster i buster nista. Jbg radio sa , fukare, dzaba ste krecili

@dudek

Neće dok ne ubije sotone u Beogradu i Zagrebu ka DUDEK Krivousti Njofra Koje sotone u beogradu i zagrebu? Ljudi u tim gradovima su krscani tj. vjeruju u boga, a znamo ko se klanja sotoni u svojim masonskih ritualima, ameri, jer masoni tj postovatelji sotone su i osnovali ameriku. Svi njihovi predsjednici su bili masoni ukljucujuci i prvog vasingtona. Obelisk u vasingtonu je najveci simbol masonstva na svijetu i ti onda kazes da su drugi sotone, a ne ameri. Pa pogledaj sta o amerima misle njihove najblize komsije iz srednje i juzne amerike, pa ce ti sve biti jasno. Fino je hugo chavez rekao: "ovde se jos osjeca miris sumpora nakon sto je sotona govorio".

@dudek tj koel

Sve najbolje veliki čovječe ,veliki prijatelju Bosne ka DUDEK Krivousti Njofra Hebo ti on sve po spisku sda talibanu, vidim kako vam je pripazio bracu muslice na bliskom istoku, tako cete i vi zavrsiti kad im vise ne budete trebali.

/ Najnovije