Bijela kuća i Pentagon nisu podržavali posjetu: Pelosi napustila Tajvan, iza sebe ostavila bijes

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Cuj nisu podrzali posjetu. Izmisljena situacija: ode Lukač u čečeniju da se konsultuje sa kadirovim kako da satremo muslimane, dodo kaze nismo ga podrzali a muslimani krive dodika. Identicna situacija

Obori

Pa sto zar je kinezi nemogu srusit ? Ti amerikanci idu svijetom i prisiljavaju drzave na njihovu " demokraciju",a nek pogledaju malo oko sebe u svojoj zemlji.Ima ih 330 miliona,a od toga 2 posto su iznimno bogati,preko 10 posto imaju sirotinje koje nigdje nema kao u njih.Ljudi spavaju po plocnicima u kartonskim kutijama,a dolaze u humanitarne centre da dobiju obrok,ali bez ikakve nade da napuste ulice.Kod nas na Balkanu je puno siromasnih,ali bojim se da ima takve bijede kao u americi i da spavaju u kartonskoj ambalazi.Eno im demokracije kad su im prosvjednici upali u parlament i pisali po stolu ove gospodje sta putuje svijetom i govori tko zivi u demokraciji,a tko ne.

Ovo je potencijalno svjetsko zariste!

Kad bude globalistima odgovaralo, zapalit ce Tajvan u 24h. Kao i sve ostalo sto su zapalili kad im je pasalo.

/ Najnovije