Biden potpisao dokumente o ulasku Finske i Švedske u NATO: 'Putin dobiva tačno ono šta nije htio'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

svi su dobili ono sto nisu htjeli

Jos samo ti da dobijes svi svi to sto si ti uradio od kako si vladar nema rijeci

ukrajina je dobila da zanje

zito za EU I NATO I DOBILA JE DA RATUJE ZA TEBE SADA SAMO BERU ZITO I RATUJU NE SMIJU PRESTATI

Putin dobiva tacno ono sto zeli, a tako isto i ti.

Zato jer ste se dogovorili od pocetka ovog zla. Samo jedan cuti, a drugi (Biden) s e r e. Doduse nije mu zamjerit, heben je Alzheimer...

Miki

Svrha postojanja nacije kao takve na zemlji je da bude superiorna u odnosu na druge te da joj sve inferirornije robuju a ona da ne radi nista. Demokratija ne postoji, ljudska prava ne postoje, jednostavno oni krse zakon te za to ne odgovaraju a namecu ga slabijem da mora odgovarati. Za to se sve zemlje bore. Za sada u istoriji to niko nije uspio a borba ce trajati dok je naroda.

Tuner

Dobija ono ili dobiva ono Izbija zub ili izbiva zub Ubija nekoga ili ubiva nekoga Dnovinar

/ Najnovije