Biden optužio Rusiju za genocid: Ekspresno stigao odgovor iz Kremlja

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bubi

Jeste psi i zvijeri genocidne. Srbi i rusi su uljezi među ljudskom rasom.cast izuzecima.

Guest

Stvarno ste spali tako nisko, nepotreban članak

Miki

"Da se u potpunosti ili djelimično uništi nacionalna, etnička, rasna ili vjerska grupa ubijanjem njenih članova ili na drugi način". Znaci ako ubijes dvojicu a sud je ustao na lijevu nogu mogu te optuziti za genocid. Ne postoji norma koja mora da se ispuni da bi moglo tacno definisati. Cirkus

Efendija

Poslije Svaba nema genocidnijeg naroda na planeti od vas anglosaksonaca...

AsAsova

Alal vera Bidene.. Sve sto onaj ludi Tramp nije mogao silom, uz sve nadljudske napore.. ti si odradio uz osmijeh.. Sve star, senilan, ovo ono a odradi covjek lavovski posao za Ameriku.. Jos jedan dokaz kako "tiha voda bregove valja".. Ja sam zadivljen, ocitao si lekciju iz politike citavom svijetu.. trebace im dosta vremena da uopste skontaju jesul posli il dosli.. Ti si ko Messi i Ronaldo zajedno, sto se tice politike.. Nevjerovatan igrac..

/ Najnovije