Biden odobrio raspoređivanje američke vojske, na Balkan dolazi 1.000 vojnika

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Realno i nije potrebno viđe vojnika jer jedan operativac može da upravlja sa više bespilotnih letjelica !

Savjet

Gradjani BiH nije zgoreg da imate dugotrajnu zalihu prehrambenih proizvoda Sve ono sto se moze uskladistiti bar 5-10 godina !!!!!

Guest

Guest @ Savjet Bas ste me nasmijali sa savjetom od 5 do 10 g. za hranu. Stari ostaju pa ce u grob,a hrana im ne treba na onom svijetu kazu svega ima zato se niko nije vratio pozdrav.

k a k o

Poljska i Rumunija su dio Balkana? Kako brate.

Gost

Poljska i Rumunija su dio Balkana? Kako brate. ka k a k o Pročitaj tekst pa tek tada piši komentar !

Malo

Biden je nekoc bio cvrst i jak svojim odlukama,ali godine gaze sve pa i njega,a okruzen je mlakim saradnicima i losim savjetnicima.Svi su se bazirali na Ukrajimu,a tamo je mogucnost rata manja nego u New Yorku.Putin ke dobio sve sto mu je trebalo,a sada samo igra igru da bi zavaro zapad i uletio na Balkan i prodro na Jadransko more.U tome mu pomaze hrvatska i srbija.Kad bi to shvatili amerikanci ovdje bi poslali barem 30 000 vojnika i osnovali tri vojne baze i to hercegovina sjeveroistocna Bosna i sjeverozapadna Bosna sa raketnim sistemima i mocnom avijacijom

NETREBAJU ZALIHEZA PET GOD

sve ce biti gotovo za pet dana neko ce nestati zauvijek a neko ostati

KONJUH PLANINA TI NECE

POMOCI NIGDJE SE VISE NEMA NIKO SAKRITI OD OVAKAVE TEHNOLOGIJE ORUZJA CUVAJTE BRATSTVO I JEDINSTVOKAO ZENICU OKA SVOGA SJEDI KUCI JOS KOJI DAN SA PORODICOM SPREMA SE KATASTROFA VISE NECE BITI VAZNO KO JE STA I GDJE ZIVI SVE CE BITIUNISTENO ZA PET DANA SAMO ZATO STO NEKO MORA U NATO SILNA RAT ZBOG JEDNE DRZAVE SVI CEMO DA PUKNEMO SPREMTESE

Bosanac

Bolje da Amer ovde bude nego Rus pogani smrdljivi

D aut

>>Biden je nekoc bio cvrst i jak svojim odlukama,ali godine gaze sve pa i njega,a okruzen je mlakim saradnicima i losim savjetnicima.Svi su se bazirali na Ukrajimu,a tamo je mogucnost rata manja nego u New Yorku.Putin ke dobio sve sto mu je trebalo,a sada samo igra igru da bi zavaro zapad i uletio na Balkan i prodro na Jadransko more.U tome mu pomaze hrvatska i srbija.Kad bi to shvatili amerikanci ovdje bi poslali barem 30 000 vojnika i osnovali tri vojne baze i to hercegovina sjeveroistocna Bosna i sjeverozapadna Bosna sa raketnim sistemima i mocnom avijacijom ka Malo <<Da znaju Ameri koliko si ti pametan.Dok si živ imao bi posao. Tebi je bitno da budeš okupira, samo ne od Rusa.

/ Najnovije