Biden nakon sastanka: Ukrajini šaljemo sistem "Patriot" i paket pomoći "težak" 1,58 milijardi dolara

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Posaljite im.

Nek ih Rusi onda jos zesce o****e. To vama amerikenjcima i odgovara. Kriza se zaostrava (a daleko od vase kuce, jelte...), cijene ce opet u nebo, vi cete da mesetarite, preprodajete rusku naftu preko vasih posrednika tupavim EU-ovcima (-ovcama?)) i taaaako.... Ma super nesto...

Speciajlac Mrki

***

Slava Ukrajini, smrt pravoslavnom fasizmu

******m vasu logiku " do posljednjeg Ukrajinca", glupsoni maliciozni. Sta je alternativa? Staviti vrat na panj? Predati se fasistima?

Jes, bas, Amerika diktira rat

Koji su ovo minderasi. Cijene, nafta i slicno. Ovo je brutalna, fasisticka agresija posljednjeg evropskog diktatora. Kakve cijene i s r a n j a.

vidi glum ovca vidi glavna uloga

Dok Bajden stoji i huska ga stovise dobio je milijrde opljackane od bogatih rusa bajden hitler opljackao bogate ruse jevreje isto kaohitler i daje sada svom podredjenom nacisti ukrajincu nema amerika da nahrani svoje gladne i beskucnike prosetajte Los Andjelesom da vidite one sto guraju kolica beskucnike milioni beskucnika u americi bolje zive ukrajinci izbjeglice

Glup covjek vidi do vrha nosa. Za dalje.....

***

Gh

Pa nista dobro ne moze izaci kad posjetis samog sotonu, mogu vam se samo tikve odbijati od glavu, sto ce reci da vam najvjerovatnije slijedi sarmat. Da vidimo kako ce vas onda vasi prijatelji ameri zastititi.

/ Najnovije