Benjamin Netanyahu se zahvalio BiH na podršci Izraelu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Nije Sarajevo BiH..Izrael su podržali srbi i hrvati..sasvim dovoljno

Guest

Sta reci govno, govno.. Bogu sila nije mila!

SOS

Bosnjaci zele u cionisticki savez zvani NATO, odabrali su stranu.

Mostar

Vrijeme je da se mi razidjemo

Hm..

Siledzija , zatvor te ceka koliko god se ti migoljio. Zas..o si ti i u Izraelu i u Palestini.

Ha

Prc

yy

Laze Netanjahu ko srbin !

Latko zBrode

Vrijeme je da se mi razidjemo ka Mostar .......Bujrum ti, pravac ustaška 'Rvacka i ponesi u kesama svoje sa sobom. Bosna je preživila i veću gamad od vas a i vas će

Lazna podrska

Nikad Bih nije podrzavala zlocine i zlocince,to mogu raditi samo zlocinci-genocidasi nikad Bosnjaci. Bilo ko da cini zlocin muslimani osudjuju te postupke. Zao mi je sto su neki neljudi sretni kad se ubijaju neduzna djeca,zene,ruse se kuce. Nazalost u Bih zivi jedan broj zivotinja u ljudsom obliku. Molim boga da se takvim ljudima dogodi ono sto zele muslimanima.

Za mostar

Lako se nama razici,idi gdje ti je bolje nemoj jado trpiti gdje ti nije dobro ili kazi ko ti zabranjuje da odes gdje ti je lijepo da ga sankcionisemo.

Snažna SDA - Sigurna BiH

Treba priznati da cijela BiH ne podržava Izrael nego to čini samo 76 posto evropskog dijela BiH. Preostalih 24 posto azijskog dijela BiH je na strani Hamasa i Hezbolaha.

Gost

Bošnje (Muslimani, muslimani, Turci) se ponašaju kao da je BiH njihova pa ako se nekima (Srbima i Hrvatima) ne sviđa neka sele. Ma nemojte! Potomci okupatora bi bi se uknjižili na zemlju koju su okupirali.

Ma tamanite te muslice

oni 150 raketa bez zrtava a ovi jednu i sruse te teroriste do jaja

Ja

Čitam i ne mogu da vjerujem. Sram me vaših riječi, stidim se priznati da imam takve sugrađane. Liječite vlastite komplekse i širite morbidnu mržnju iza lažnog identiteta iz toplih soba punih stomaka bez truna empatije prema nekome kome večeras ubijaju najmilijeg. Ko ste vi? Šta vi podržavate?

H

Realno, izrael moze mirno zivjeti samo kada u potpunosti ovlada i gazom i zapadnom obalom, jer ovi indijanci, bas kao i bosnje nikad nece pristati ni na kakav dogovor o suzivotu i vazda ce vrsiti teroristicke napade iz tih dijelova na izrael. Palestince fino raseliti po njima bratskim zemljama, libanu, siriju, egiptu, jordanu i turskoj, kao sto su i oni protjerali sve jevreje iz svih islamskih zemalja i onda ce biti kvit. A i ne vrijedi im ovo izigravanje zrtve, po kojem su ameri podrzali bosnje svojim avionima, jer tamo ameri drze stranu izraelu, tako da od nato intervencije nema nista, dzaba se zrtvuju svaki dan, izrael ce ih pojesti.

/ Najnovije