Benjamin Netanyahu planira muslimanima ograničiti pristup džamiji Al-Aksa tokom ramazana

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

Skywalker

***

***

***

Sarajevo bih

Jeli moguće da postoje ovako bolesni mozgovi bože sacuvaj ala ovaj shupak,jbg nije lahko biti ministrant ostavi to tragova!!

user90104

***

***

***

user90104

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Error

Lijepe riječi su ukras!

Error

***

Prokleta žena i ...

Da mi Bog dragi i uzvišeni Allah dz.s. oprosti i Abba...( ako hoće...),dabogda mu to zadnje u životu bilo ako ospori bilo kojem vjerniku vjeru njegovu i svetišta... Prokletstvo stiže nepravedne,a Bog -Jahve najbolje zna...Njemu pripada i kazna i osveta i sve pa i ti " klempo mrski sotonski "-more mrš ( dosta te više ) u ...tamo gdje će te sam Džavao odnijeti! Sve što ste zla učinili, za isto ćete kažnjeni biti.. A ja sam samo žena prokleta, od Hava i Adema pa ti Klempo mrski, mrš u tri lepe, odaklen si stvoren da uništavaš!!! Pa taman i ja u vatri ognja bila,kletva te moja dabogda stigla!!!

/ Najnovije