Bellingcat: Pozicija Rusije slabi, moguće da će zamrznuti rat u Ukrajini

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Popusio ga je mali ćovo podvit ce rep ko i u Afganistanu!

.

robot

kako neće biti jasno da je rat zavrsen, dok je ruska vojska u rusiji, rat nije zavrsen, kada odu zavrsen je .. jednostavno i kristalno jasno

Ruje

Su ga popusile takav masakr ruskih smradova nije zabilježen od 2 svjetskog rata. Samo ih ubijajte i kožu im gulite. Slava Ukrajini.

ISTINA

Pa i f117 je ciljao civilne objekte i infrastrukturu u beogradu, a tada niste davali zakljucke ovako samo ispadate licemjerni. Rahdio sahrajevo kako je raditi kao bot za 590km minimalac ka Miki PITANJE JE ZASTO SU GAĐALI PO BEOGRADU - A NE STA SU GAĐALI? A GAĐALI SU SLUZBENE OBJEKTE, TO SVI ZNAMO.

J

Jedni navijaju za ove a drugi za one ali ovaj rat ce platiti svi narodi u Evropi a mislim da ce Evropa gore proci vidimo da nestasice hrane ulaze u svako kucanstvo zato uzivajmo u buducnosti u neimastini jer kad mali covjek propadne i oni bogati ce propasti

/ Najnovije