Balkanac iz Kanade: Plata 8.000 eura, ali dvije stvari najveći problem

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Elenorin

Imas svojih zemljakinja koliko hoces, ali pitanje je da li one zele biti pod tim normativima o kojima ti mastas. Ako hoces, vrati se kuci i bit ce sve pet. :)

Kanadjanin

Znači i Kanada prešla na Evro. Živim ovde 30 godina i nemam pojma za to.

Desava se...

Znači i Kanada prešla na Evro. Živim ovde 30 godina i nemam pojma za to. ka Kanadjanin ...Kad sugavi petparacki portal copy/paste text sa srpskog petparackog portala

/ Najnovije