Azerbejdžan i Armenija postigli sporazum o humanitarnom prekidu vatre

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne radite to azerbejdzanci!

idite i dalje..nas je prokleta Amerika natjerala da STANEMO..pa vidi sta danas imamo!Da nismo stali, udarili bi po nama ali bismo barem imali DRZAVU!Gradjansku drzavu gdje bvi svi imali ista prava u cijeloj BiH! A ne ovako!

miki

Da vam ne bi Amerike nebi stali do Damaska ;)

Gh

Eto sta se desi kad staljin pocne da se igra boga, pa tako istorijski armenski prostor nagorno-karabah dodijeli azerbejdzanu umjesto armeniji. I sada armenci imaju stalne sukobe, ne bi li ispravili tu istorijsku nepravdu. Isto kao sto i mi moramo podnositi istorijsku nepravdu, koju je na isti takav nacin napravio tito, kad je bih dao status republike, a srbima muhamedanske vjere status novog naroda, iako su svi normalni politicari bili protiv toga. Ali uskoro ce i to biti ispravljeno, jer nicija nije do zore sijala.

Aha

Eto sta se desi kad staljin pocne da se igra boga, pa tako istorijski armenski prostor nagorno-karabah dodijeli azerbejdzanu umjesto armeniji. I sada armenci imaju stalne sukobe, ne bi li ispravili tu istorijsku nepravdu. Isto kao sto i mi moramo podnositi istorijsku nepravdu, koju je na isti takav nacin napravio tito, kad je bih dao status republike, a srbima muhamedanske vjere status novog naroda, iako su svi normalni politicari bili protiv toga. Ali uskoro ce i to biti ispravljeno, jer nicija nije do zore sijala. ka Gh

realno

Eto sta se desi kad staljin pocne da se igra boga, pa tako istorijski armenski prostor nagorno-karabah dodijeli azerbejdzanu umjesto armeniji. I sada armenci imaju stalne sukobe, ne bi li ispravili tu istorijsku nepravdu. Isto kao sto i mi moramo podnositi istorijsku nepravdu, koju je na isti takav nacin napravio tito, kad je bih dao status republike, a srbima muhamedanske vjere status novog naroda, iako su svi normalni politicari bili protiv toga. Ali uskoro ce i to biti ispravljeno, jer nicija nije do zore sijala. ka Gh BOSANAC PRAVOSLAVNE VJERE NE BI TREBAO OVAKO RAZMIŠLJATI. TO JE UM SRBIJANCA ČETNIKA. ka Aha<<

@realno

Ti ne bi trebao razmisljati kao turcin protiv srpskog naroda, ali ipak tako razmisljas, iako si srbin muhamedanske vjere, objasni mi to? S druge strane ja razmisljam shodno interesu svog naroda, a ne protiv njega kao sto vi bosnje radite kroz citavo svoje postojanje. Ja sam samo naveo cinjenice ili mozda tvrdis da nesto od toga nije tacno? Je li vam tito dao bih kao republiku ili nije? Je li vam tito dao da se pisete kao pravi narod ili nije? Sta sam slagao, objasni??? E pa tita vise nema, pa nece biti ni bih, sta ti nije jasno?

/ Najnovije