Avion Sergeja Lavrova vratio se na pola puta za Peking: Je li ga Kina odbila?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne uzimati ukradenu ikonu!

Proces deputinizacije i derusifikacije u toku! Ima li kraja lijepimvijestima danas :)

Ima kraja dobrim vjestima

Nemaš šta jesti i nemaš šta voziti.

..

Nemaš šta jesti i nemaš šta voziti. ka Ima kraja dobrim vjestima Ako je to cijena za konačno ozdravljenje Zapadnog Balkana od ruskog malignog utjecaja... OK! Nek' košta šta košta... No problem

...

Četiri godine nisam imao šta voziti a ni jesti k'o čovjek!! I? 10 KM litar goriva. . Imam biciklo... No problem

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

.

Nemaš šta jesti i nemaš šta voziti. ka Ima kraja dobrim vjestima Za vožnju to smo već riješili... Bicikolo! A za jelo, možemo svi preći na napr. suncokret! Dokazano je da sjeme suncokreta sprečava povećanje kolesterola u krvi, poboljšava rad štitne žlijezde i normalnu funkciju kože, jetre i bubrega. Ne sadži glute... Čujem da jeće ove godine biti fantastičan urod u Ukrajini - dakle riješili smo roblem i prehrane! Dalje!? Ima li još nešto za šrto si posebno zabrinut da pokušamo naći odgovor i za to.

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras

Ukrajinski predsjednik 5 minuta svira klavir spolnim organom

Čini se da je potvrđena još jedna priča, koja se u vrijeme izborne kampanje smatrala teorijom zavjere. Radi se o podacima na laptopu Huntera Bidena, narkomana koji je bio član uprave ukrajinske plinske firme i milijunima dolara koje je njegova familija zarađivala. Prljavi ukrajinski poslovi obitelji Biden izlaze na vidjelo. Opsežno izvješće o tekućoj saveznoj istrazi poreznih prijava Huntera Bidena koje je New York Times objavio u srijedu navečer potvrdilo je postojanje zloglasnog prijenosnog računala prvog sina. U listopadu 2020. The Post je ekskluzivno izvijestio o sadržaju prijenosnog računala Huntera Bidena koje je napustio u radionici za popravak u Delawareu u travnju 2019. Ali New York Times je onda (u jeku izborne kampanje) doveo u sumnju da je postojao sastanak između Joea Bidena i dužnosnika Burisme, ukrajinske plinske tvrtke čiji je Hunter bio član uprave. “Glasnogovornik Bidenove kampanje rekao je da službeni rasporedi gospodina Bidena ne pokazuju sastanak između dvojice muškaraca”, napisao je Times, ponašajući se kao savršeni stenograf. Tvrdi disk prijenosnog računala sadržavao je mnoštvo e-poruka, tekstualnih poruka, fotografija i financijskih dokumenata između Huntera Bidena, njegove obitelji i poslovnih suradnika – s detaljima kako je predsjednikov sin koristio svoju političku polugu u svojim inozemnim poslovima.

/ Najnovije