Austrijanac spašavao glavu nakon što je komšiju Bosanca upozorio na glasnu muziku

J. M.
Austrijanac spašavao glavu nakon što je komšiju Bosanca upozorio na glasnu muziku
Pijani državljanin BiH izazvao je pravi haos u austrijskom gradu Gmundenu. Sve je počelo kada je 25-godišnji Bosanac tako glasno navio muziku u zgradi u kojoj živi da su komšije tri puta zvale policiju.

Dva puta su apeli imali efekta, no Bosanac bi ponovo odvrtao muziku "do daske". Nakon trećeg upozorenja napao je prestrašenog komšiju koji ga je prijavio, piše Kronen Zeitung.

Aparatom za gašenje požara Bosanac je udarao u vrata komšijinog stana i pričinio znatnu materijalnu štetu, da bi potom prahom iz aparata prskao po haustoru.

Dolazak policije nije ga smirio. Naprotiv. Pijani i agresivni Bosanac psovao i pljuvao policajce i bacao na njih vreće napunjene smećem.

Bosanac je uhapšen tek uz "asistenciju" policijskog psa. No, u policijskom vozilu ponovo je pokazao agresivnost, pljuvao policiju i kontaminirao automobil. 

Kada je stigao u policijsku stanicu nastavio je divljati oštetivši namještaj. Na kraju je ratoborni Bosanac smješten u zatvor u Welsu, a niko od zvaničnika nije povrijeđen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije