Austrija uvodi policijski sat za one koji nisu potpuno vakcinisani

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zoki

80% austrijanaca preko 18god vakcinisano, zaraznost 2x veca nego prosle godine u isto vrijeme, a smrtnost identicna. Preboljeli nit mogu zaraziti, nit se mogu da se zaraze ali nema veze, mandali. Fasisticka mjera koja veze sa zarazom nema. I vakcinisani se mogu zaraziti i siriti zarazu. Kako to imaju 2x vise zarazenih nego prosle godine, a smrtnost identicna? Kako? Ako prosle godine niko nije bio vakcinisan? Prosle godine je bilo 6mln izlozeno virusu, niko vakcinisan, a danas 1mln nevakcinisanih su problem za 2x vecu zaraznost i istu smrtnost. Nema logike, ama bas nikakve, osim tjeranja na poslusnost i dobrovoljni pristanak na prisilu.

J

U lazi su kratke noge ali kad vam se narod jednom digne protiv ovakvih mjera sve ce vam vratiti deset puta vise necete znati kud gonite licemjeri

@J

Definicija antivaksera: prijeti nepoznatom subjektu koji postoji samo u njegovoj glavi. Koga tačno krivi: ne zna se. Kako misli riješiti problem? Nema pojma. Ali nema veze, ono prdi u vjetar, optužuje havu i riče na sav glas... Srećom, samo po internetu.

KLOSA

Malo mi je cudno sa ovom koronom sve drzave rade po istom receptu a sta je veci problem nema krivca ni na vidiku a zna se unapred kad ce se i gdje pojaviti virus malo mi izgleda sarlatanski ali mocnicima ide sve od ruki ako postoji virus ima i krivac koja je to drzava da mogu ljudi traziti odstetu prije ce biti da je ovo dogovor da se narodi izlude i osiromase

Glas Razuma

Politike država i vijesti sad prepisuju teorije zavjera od prošle godine

/ Najnovije