Užas u domu Perinovića u Melbourneu: Majke i troje djece pronađeni mrtvi

0
Radiosarajevo.ba
Užas u domu Perinovića u Melbourneu: Majke i troje djece pronađeni mrtvi
Foto: ABC / Ilustracija

Policija u australskom Melbourneu u porodičnoj kući pronašla je tijela četvero ljudi. Žrtve su majka i troje djece, a policija sumnja da je žena, porijeklom iz Hrvatske, ubila svoju djecu i počinila samoubojstvo.

Tijela je prvi pronašao suprug Tomislav koji je obavijestio hitne službe.

Katie Perinović (42) ubila je Claire (7), Annu (5) i Matthewa (3) i nakon toga počinila samoubojstvo u porodičnoj kući u Melburneu, sumnja policija.

Tijela je pronašao Katien suprug i otac djece, Tomislav (48) koji je odmah obavijestio hitne službe. Policija ga je privela na ispitivanje, no pustili su ga i isključili sumnju da je sudjelovao u ubojstvima.

Prijatelji preminule žene kažu da je proteklih sedmica bila povučena i čudna.

"Bila je na rođendanu moje kćeri u novembru. Nikad je nisam vidjela tako povučenu i tihu. To su bila divna djeca, puna života", kazala je prijateljica Katie Perinović, prenosi Daily Mail.

Susjedi su šokirani zločinom, kažu da je porodica bila divna, a Katie uvijek nasmiješena i spremna na razgovor, piše dnevnik.hr

Perinović je inače godinama radila kao fizioterapeutkinja i prije nekoliko mjeseci je iznenada dala otkaz. Prijatelji i poznanici sumnjaju da je bila oboljela od depresije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije