Horor kod Niša: 19-godišnjak usmrtio dječaka i jednu odraslu osobu

0
Radiosarajevo.ba
Horor kod Niša: 19-godišnjak usmrtio dječaka i jednu odraslu osobu
Foto: Branko Janačković / RAS Srbija / Niš

Dječak za kojim se tragalo je druga žrtva nesreće u Nišu. Njegova majka sinoć je prijavila nestanak jer se nije vratio kući. Andrej Prekljušaj posljednji put viđen je kod "Stop šopa", koji se nalazi u blizini mjesta nesreće u 20.20 časova.

Iako se prvobitno milslilo da je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći pored muškarca D. I. (48) poginula i devojka, kako Blic saznaje, nakon identifikacije tijela ustanovljeno je da je u pitanju dečak, čiji je nestanak sinoć prijavljen.

Mališana, koji je išao trotoarom, svojim vozilom "audi", pokosio je Beograđanin N. S, a od siline udarca ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda.

Išao je da kupi punjač, a kako se nije dugo vraćao majka je krenula da ga traži. Njegov nestanak je kasnije prijavila i policiji, pišu Novosti.

Do nesreće je došlo kada je vozilo "audi" beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić, pokosilo dvoje pješaka.

Prema izjavama očevidaca, "audi" se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra "Stop šop" kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pješake.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije